Tricouri din colectia primava-vara 2018 (3)

Aici gasiti prima parte, iar aici este a doua parte.

Tricou VAMA

O poza mai veche cu Vama, prelucrata si reprelucrata pentru afisele de acum cativa ani.

Tricou ALICE COOPER

Am editat putin coperta single-ului "Paranoiac Personality", fotografie care face parte din sedinta foto pentru albumul "Paranormal", unde au fost facute poze foarte misto.

Tricou JOAN JETT

Am vectorizat o poza care mi-a placut de pe site-ul artistei. Mi-ar placea sa port tricoul asta la o intalnire cu Steven Tyler, care a povestit cum l-a refuzat Joan Jett in trecutul indepartat, cand i-a propus o seara de amor :))

Tricou JOHNNY DEPP

Desenul de pe tricou e creat de o tipa din China si mi l-a dat pe Deviantart. Am adaugat initialele JD, pastrand fontul de pe pana lui de chitara. Ce sa zic, trebuia sa fie si ceva comercial in colectie :D

Tricou LA FAMILIA

Niciunul din tricourile oficiale Puya, Sisu sau La Familia nu-mi plac, nici ca design, nici dpdv al calitatii tricoului sau imprimeului. Un amalgam de fonturi, de idei - sau de lipsa de idei, aplicate prin transfer termic. Asa ca am venit cu o propunere personala care ar iesi superb la serigrafie.

2 comentarii

  1. 1 Jan 2018 la 22:36

    Recunoaste, te-ai indragostit de Ionut! Daca te duci la M&G, sa-mi zici si mie daca e adevarat ca are matreata... >:)

  2. 2 Jan 2018 la 02:46

    Asa e, m-ai prins! N-ai cum sa-ti dai seama, dar ma dau constant cu parfumul lui. Si acum miroase in toata camera numai a Dior Sauvage :D

Blah, blah, blah