Tricouri din colectia primava-vara 2018

Nu m-am apucat de design de tricouri pentru ca nu e punctul meu forte. Dar din cand in cand ma intreb cum ar arata un anumit desen pe un tricou, asa ca fac proba in Photoshop, iar din cand in cand produc cate-un tricou si fizic. Iata cateva exemple mai jos. Pe masura ce se mai strang si altele, mai postez aici. De plictiseala :)

Tricou KEMPES

Am avut ideea acestui tricou dupa revenirea lui Kempes in Romania cu Rezident EX. In prima varianta era diferit, scria KEMPES cu fontul din logo-ul Rezident EX. Intre timp, Kempes si-a facut propriul logo, iar eu am facut versiunea 2.0 a tricoului :)

Tricou WHITFORD/ST. HOLMES

Nu am putut ajunge la concertele Whitford/St. Holmes din SUA din turneul de promovare a albumului "Reunion", asa ca a trebuit sa-mi fac propriul tricou, cu care m-am dus si la intalnirea cu Brad Whitford de la Copenhaga. Oricum originalele erau urate :D

Tricou CALUL TROIAN

La unul din ultimele examene practice de la Facultatea de Arhitectura, eram atat de plictisit incat am decis sa testez vigilenta profesorilor. Desenul de mai jos, desi poate fi interpretat ca o imagine sexuala, nu este decat viziunea mea despre cucerirea Troiei de catre greci. Cred ca am luat 6 sau 7 pe aceasta lucrare pe care am construit-o din diverse materiale textile fixate pe un suport de carton.

Tricou CARPATHIAN FAUNA

O poza cu doua fete reprezentative pentru frumusetea romaneasca m-a inspirat pentru acest tricou. Poza e luata de pe Facebook si promit sa dau drepturi de autor daca voi ajunge sa vand acest tricou :))

Tricou STEVEN TYLER

Am gasit acest desen super pe Facebook si l-am vectorizat pentru a-l transforma intr-un tablou. Inca n-am apucat sa printez tabloul, dar am facut un tricou sa vedem cum arata si pe material text. Din pacate, nu stiu autorul desenului original, dar pare sa fie foarte talentat.

2 comentarii

  1. 12 Jun 2021 la 12:25

    AČ™ dori un tricou cu KEMPES

  2. 12 Jun 2021 la 22:48

    Din pacate, tricourile nu sunt de vanzare.

Blah, blah, blah