Tricouri din colectia primava-vara 2018 (2)

Prima parte a colectiei primava-vara 2018 este aici.

Tricou JOE PERRY

Joe Perry si-a anuntat urmatorul album solo, iar poza mi-a placut si cred ca se potriveste perfect pe un tricou.

Tricou PUTIN DUS

Un mesaj pe care l-am avut scris pe usa de la camera mea in copilarie - pe partea din exterior, ca sa-l vada bine lumea inainte sa intre in camera mea.

Tricou PINKISH

Un alt mesaj care mi-a venit prin '97, cand in cap mi se invarteau numai ganduri cu conotatii diverse dupa ce am ascultat melodia "Pink" de la Aerosmith.

Tricou TITAN

Logo-ul Magazinului Titan Mercato este reprezentativ pentru istoria cartierului Titan si oricine si-a petrecut o perioada din viata in acest cartier ar trebui sa-l priveasca cu mandrie. Un adevarat simbol al anilor '90-2000.

Tricou ISH

"Ish" este cuvantul care imi place cel mai mult din limba engleza. M-am indragostit de el in '96, intr-o excursie la Albesti. Desenul l-am schitat prin facultate, intr-una din multele pauze de plictiseala.

4 comentarii

 1. 13 Dec 2017 la 02:04

  Spune-i lui Zack! :) Ca ti-a placut poza. E facuta de el si a fost asa fericit ca Joe a ales-o pentru album.

  Altfel, tot referitor la album, accesul la petrecerea de lansare cu Joe in cadru intim e sub $50. Mama ei de viza... :))

 2. 13 Dec 2017 la 21:56

  Eu as zice mortii ei de viza, pentru ca sunt mai ofticat decat tine, cred. Am sperat mai mult timp (inca din '93) ca se vor scoate vizele si nimic. Vecinii nostri unguri au scapat de vize de vreo 10 ani, cred. Dar la noi, cu Basescu si PSD, aia e.

  Ne-au aruncat si noua niste firimituri cu Canada - un fel de pas inainte. Dar, de fapt, batem pasul pe loc.

 3. 16 Dec 2017 la 15:57

  mersi frumos, e un concert absolut bestial. americanii au norocul de a fi 'acolo'.

Blah, blah, blah