Experiente VIP la voia intamplarii

Cand am cumparat bilet cu meet&greet la Aerosmith, in oferta era specificat si un tur al unei mini expozitii backstage:

· Take a trip through Rock N Roll history with the Aerosmith exhibit – view memorabilia from throughout their historical 40-year career

Atunci cand am primit informatia despre intalnirea efectiva, am fost informat cum ca:

**Please note, due to logistical reasons the Aerosmith memorabilia will not be available at this show**

Desigur, atunci cand vine vorba de fani, ei trebuie sa respecte instructiunile - cum si cand sa vina, ce sa aiba la ei si ce sa nu aiba. Dar pentru organizatori se pare ca oferta e doar cu titlu informativ, asa ca in final poate ajungi sa faci poza cu cartonul, ca fanii Bieber.

De notat inca o anomalie de organizare: pachetele cu meet&greet au biletul de concert inclus (la majoritatea spectacolelor, mai putin Israel), deci daca vrei sa-i vezi si pe Steven&Joe, dar si pe Brad&Tom, te trezesti ca dai banii pe doua bilete in loc de unul absolut degeaba.

Aerosmith e o trupa mare si tot au probleme de genul asta. Asa ca la ce putem sa ne asteptam cand vine vorba de trupe mai mici, precum Whitford/St.Holmes? Pe cat de geniali sunt membrii trupei, pe atat de slaba a fost organizarea experientelor VIP in ceea ce priveste pachetul pentru fani.

In noiembrie 2015, Whitford/St.Holmes erau in turneu prin SUA si au anuntat pachetele VIP pe retelele sociale:

Pachetul continea:

 • poza oficiala cu artistii 8x10"
 • pene de chitara intr-o cutiuta
 • badge VIP
 • CD in editie limitata

Pachetul VIP a costat diferit de la show la show, iar motivele nu sunt foarte clare:

Un tip cu care am discutat pe Facebook si-a luat un pachet VIP cu $125  la concertul de pe 13 noiembrie 2015 (The Token Lounge - Westland, MI) si a primit urmatoarele: punga neagra VIP, poza 8x10", 4 pene de chitara intr-o cutiuta, badge VIP, CD cu noul album "Reunion" si CD cu primul album remasterizat (editie limitata). Iata pozele pe care mi le-a trimis:

Turneul s-a reluat in 2016, odata cu aparitia oficiala a albumului "Reunion", iar noile pachete VIP au fost anuntate:

Costul unui pachet VIP era de $125 si includea:

 • Private Meet & Greet with Brad & Derek in their dressing room, on the Tour bus or other backstage location!
 • Photo with Brad & Derek using your camera
 • Personal Autographs with Brad & Derek
 • Whitford/St. Holmes 8x10 Photo
 • Whitford/St. Holmes Pick Tin (while supplies last)
 • Whitford/St. Holmes Big Pick Coaster
 • REUNION CD which includes a bonus disc
 • Unreleased Collectors Edition CD Single that is ONLY available through our VIP program!
 • Commemorative VIP Laminate

Pachetul VIP era un upgrade fata de bilet, care trebuia achizitionat separat. Dupa cum se vede chiar din textul organizatorilor, cutia cu pene de chitara era disponibila "while supplies last" - daca se termina, ghinion! Comparand cu pachetul VIP din 2015, acesta contine doua obiecte in plus: "big pck coaster" si "unreleased Collector's Edition CD single" la piesa "Good Time Baby".

Un participant la concertul de pe 17 iunie (Fox Theatre - Detroit, MI) a pus la vanzare pe Ebay continutul pachetului:

Am remarcat rapid ca poza e diferite, apare CD-ul cu single-ul in mijloc, sub el este coaster-ul, iar albumele sunt in varianta oficiala, dublu-pack.

O alta vanzare pe Ebay m-a bagat insa complet in ceata - si pentru ca nu am reusit sa discut cu vanzatorul, o sa raman cu dilema legata de punga alba:

Frustrat de faptul ca nu pot ajunge in SUA pentru concertele Whitfords/St. Holmes, am scris un email catre echipa de management si le-am explicat ca as dori sa cumpar direct de la ei un pachet VIP. Mi-au raspuns si s-au scuzat ca nu mai au pachete, dar mi-au trimis mp3-ul piesei "Good Time Baby", pe care nu o ascultasem pana atunci in varianta de studio. Din pacate, nu au gasit printr-un colt al magaziei un pachet VIP si chiar ii cred, ceea ce imi intareste convingerea ca toate aceste pachete se fac pe genunchi, fara coerenta si fara mare respect pentru fani.

Blah, blah, blah