Pachet VIP fara bilet inclus la concertul Aerosmith din Israel

E prima data cand vad ca s-au vandut si pachete VIP fara bilet inclus la un concert Aerosmith! Dupa parerea mea, asta ar trebui sa se intample mereu - pachetele meet&greet ar trebui sa fie suplimente la biletul de concert.

La concertul din Israel s-au vandut pachere meet&greet cu Brad si Tom fara bilet de concert inclus, dar nu si pachete meet&greet cu Steven si Joe de sine statatoare, fara bilet de acces la concert. Cu alte cuvinte, s-a estimat ca exista fani care vor sa-i vada pe Steven si Joe, fani care sa-si doreasca intalnirea cu Steven, Joe, Brad si Tom, dar nu exista nimeni (sau prea putini) care sa-si ia intai pachet pentru Brad&Tom si apoi sa realizeze ca-si doresc si pachet Steven&Joe. Asta in conditiile in care pachetul cu Brad&Tom e de 3-4 ori mai ieftin!

Si inca o ciudatenie: pachetul VIP cu Steven si Joe include bilet in zona a doua, nu in Golden ring! Ciudata abordare, dar poate in viitor management-ul isi va schimba optica si vom avea biletele de acces la concert complet separate de upgrade-urile VIP.

Blah, blah, blah