'Meet and greet' cu poza lui Bieber

Acum vreo doua saptamani, Bieber scria pe Instagram ca intalnirile platite cu fanii, denumite 'meet and greet', il lasa obosit, fara energie si la capatul puterilor. Si cum astfel de intalniri se organizeaza de regula inainte de fiecare concert, el renunta la a mai participa la ele pentru a fi proaspat la iesirea pe scena.

Fiecare artist are dreptul sa faca ce vrea si e normal sa fie asa. Daca nu mai vrea omul sa se imbratiseze si sa se pozeze cu straini, e okay, n-ai cum sa-l obligi. Iar acei oameni care au platit 2000 de dolari pentru o experienta VIP si un 'meet and greet' ar trebui sa-si primeasca partial banii inapoi. Din pacate, nu s-a intamplat chiar asa, iar in loc de artist, a aparut o poza pe carton - la aceiasi bani.

fan-bieber

Daca fanii tineau totusi sa-si ia banii inapoi, trebuiau sa renunte la tot pachetul, care includea biletul la concert. Si cum show-ul era sold out, ce puteau face?

Nu prea sunt multe de spus decat ca organizarea "experientei VIP" la Bieber lasa mult de dorit. Dupa ce ca ceri un pret mult peste altii cand vine vorba de 'meet and greet', dupa ce ca te retragi unilateral dintr-un contract, fie el si o intelegere tacita, mai ai si nesimtirea sa lasi omul fara acces la concert daca refuza sa-si faca poze cu cartonul. O fi fost Justin Bieber un copil cand s-a lansat, dar deja are 22 de ani si cred ca astfel de magarii ii vor afecta ireparabil cariera.

Blah, blah, blah