Viceprimarul Sectorului 2, noul jucator in "meciul" stadionului Dinamo

Dupa ce s-a facut remarcat cu declaratiile de luna trecuta, iata ca Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, se implica decisiv in discutiile pentru noul stadion Dinamo:

M-am inteles cu domnul Badea intr-o ora. Ma va sustine in proiectul meu. In maximum o luna ne vom vedea cu mai multi oameni reprezentativi din viata si istoria lui FC Dinamo Bucuresti cu care vom crea o echipa din care va face parte si domnul Badea, pentru construirea stadionului Dinamo. Mingea va fi doar la Ministerul de Interne. Personal, am castigat prima batalie.

Ce vrajeala ieftina! Nicu Badea detine drepturile asupra bazei sportive pe o perioada nedeterminata. In baza acelui contract absolut abuziv, el a cerut sa aiba in continuare anumite drepturi asupra unei noi arene Dinamo, spatii comerciale inchiriate pe o perioada nelimitata si alte d-astea. Fapt ce i-a determinat pe cei de la CNI sa opreasca orice planuri de dezvoltare.

Badea nu e prost sa dea gaina cu oua de aur, statul nu vrea sa fie prost a doua oara. Si de-aia stagneaza lucrurile. Dar, iata!, salvarea noastra, a suporterilor echipei Dinamo, e aici: Dan Cristian Popescu a primit acordul lui Nicolae Badea pentru a da drumul lucrarilor pentru constructia unui nou stadion. Cat de tare, nu? Si ce vrea Badea la schimb? Aproape nimic: o loja in stadion. Cum de nu s-a gandit nimeni pana acum la asta?

Sunt foarte curios cat va dura pana sa se dovedeasca falsitatea afirmatiilor viceprimarului. Am asteptat cateva zile, nu s-a mai scris nimic. Mai asteptam, ca altceva ce avem de facut? Urmaresc subiectul de 12 ani si povestea continua.

Blah, blah, blah