Turneul solo al lui Steven Tyler se reia in ianuarie

Asa cum anuntase chiar Steven Tyler, turneul lui solo se reia in ianuarie, iar primul concert anuntat este pe 21 ianuarie la Hot Water Casino, Rancho Mirage, CA.

Avand in vedere ca au inceput sa anunte concertele pe 2017, astept cu sufletul la gura informatii despre unĀ  posibil turneu european cu Aerosmith.

Asteptarea moarte n-are.

8 comentarii

 1. 23 Oct 2016 la 00:36

  Pe mine ma roade un pitic... drace, cum a sunat asta... :))

  Deci... mor sa aud Another Last Goodbye live. Nu stiu cum ar pica asta la un concert Aerosmith, dar speram... si acum sunt putin dezamagita ca n-a facut setlistul in turneul lui... :(

 2. 25 Oct 2016 la 02:35

  N-am inteles la ce te referi legat de setlistul din turneul solo... Oricum, din ce vad, in afara SUA canta aceleasi greatest hits cu 2-3 exceptii, deci slabe sanse s-auzim altceva daca vin in Europa.

  Eu as vrea Draw The Line, Movin' Out si altele :))

 3. 27 Oct 2016 la 21:30

  Ideea era ca mor sa aud piesa live. Chiar si doar intr-o inregistrare pe YouTube. Dar piesa asta e doar Steven, asa ca poate ar fi putin aiurea la un concert Aerosmith. Dar in turneul lui solo ar fi alta poveste.

  Cat despre setlistul Aerosmith, nici sa nu indraznesti sa cobesti! In America de Sud au fost excelente setlisturile din turneul asta. Cel putin mie mi s-au parut mai bune decat ce au avut in ultimele doua turnee din SUA. Daca prind un setlist ca asta de la brazilieni cred ca incep sa plang de fericire. Kings and Queens, Rats, Monkey, Chip Away the Stone - patru piese pe care nu le-am mai auzit in setlistul ala, dar pentru mine toate sunt fantastice.

  Draw the Line n-ai mai auzit? :P Nu ca m-as plange daca o aud iar, nici pe departe. Daca as avea de unde, i-as plati pentru un setlist de raritati. Play Spaced, guys, it never made a set in 43 fucking years!

  Altfel, sunt deschisa la orice fel de agitatie prin setlist. Nu e ca si cand i-as fi vazut de nspe ori si am deja o lista lunga de piese pe care le-am auzit deja. Am in schimb o lista foarte lunga de piese pe care nu le-am auzit :D

 4. 2 Nov 2016 la 02:05

  Clar, Mexico City a avut cel mai misto setlist din ultimii... multi ani.

 5. 2 Nov 2016 la 14:44

  Mersi de clip! :) Din Mexic nu vazusem decat bucatelele pe care le-au postat ei, nu cautasem inca nimic pe YouTube.

  Si dap, Movin' Out la desert, a, pardon, encore, e excelent. :)

 6. 3 Nov 2016 la 03:03

  And a very girly comment: I'd raid their wardrobes for what they wore that night. :P

Blah, blah, blah