Intrebarea ramane: vin Aerosmith in Europa in 2017?

La concertul cu Loving Mary band de la Toronto, Steven Tyler a anuntat ca isi va relua turneul solo in ianuarie 2017, dupa concertele Aerosmith din toamna asta.

Nu e cea mai buna veste pentru mine, care asteptam de la Aerosmith sa continuie sa anunte concerte pentru primul trimestru din 2017, eventual cu date si prin Europa.

Pe net se da mult cu presupusul, dar ideea generala ar fi ca Steven va canta solo in ianuarie si februarie, dupa care Aerosmith va porni intr-un turneu primavara-vara, cel putin in SUA.

Oricum ar fi, suspansul se amana si nu cred ca vom afla noutati despre viitoarele concerte Aerosmith pana la finalul anului.

2 comentarii

  1. 22 Sep 2016 la 01:19

    Titlul zice "por ultima vez", el nu zice nimic de asta. Si am si eu o curiozitate legata de clipurile de genu' asta - de ce e doar el in mare parte din ele? Munca de promovare nu se imparte, restu' lumii doarme?

  2. 23 Sep 2016 la 04:09

    Da, s-a mers excesiv de mult pe acest "ultima vez", uite si un clip mai vechi:

    Probabil ca, in ciuda declaratiilor ca "nu ne-am gandit sa ne retragem, am dezbatut doar ideea", s-a vorbit foarte clar ceva de genul "din 2018 nu mai cantam decat in SUA". Am zis 2018 cu speranta ca in 2017 sa-i vedem in Europa. Ma agatz de acel "Soon." scris de Joey pe twitter...

    Apropo de promovare, l-au prins acuma pe Joe, ca cu Vampires mai mult AC si JD erau prin promo-uri ;))

Blah, blah, blah