Rezident Ex a lansat al doilea album, "Audio Doping"

Dupa ce s-a despartit Kempes de Rezident Ex, mi s-a facut lehamite de tot. Am fost la concertul de revenire a lui Kempes de la Arenele Romane, cu tot cu meet&greet, si a fost un inceput extrem de promitator. Din pacate, caracterul oamenilor lasa de dorit. Nu stiu ce s-a mai intamplat si de data asta, dar sunt deja plictisit de orgoliile care se pun de-a curmezisul muzicii. Rezultatul scindarii a fost crearea unei trupe cu numele Kempes si reorganizarea celor de la Rezident Ex, care si-au cautat solist si, totodata, tobar.

Pentru noul album "Audio Doping", line-up-ul Rezident Ex a fost urmatorul: Tavi Iepan (ex-Progresiv TM/Cargo/Autostop/Mertamorf) - chitara; Matthias Lange (ex-Metalium/Sinner) - chitara; Mark Cross (ex-Helloween, Kingdom Come, Metalium, Nightfall) - tobe/percutie; Christian Podratzky (ex-Pro Musica/Abra/Poems for Laila/Andy Clark) - chitara bas; Sebastian Simonis (ex-Blind Spirits, Airforce) - voce.

Albumul lui Kempes, "Regasire", l-am cumparat si l-am ascultat de cateva ori, fara sa remarc vreo piesa in mod special. Noul album Rezident Ex merita ascultat macar o data, desi piese precum "Brigadierii" sau "Povestiri din gara" vor suna mereu ciudat cu o alta voce decat a lui Kempes, un fel de karaoke mai slab sau mai bun.

"Audio Doping" e pe net in format mp3 sau, legal, e disponibil la streaming pe Zonga.

Blah, blah, blah