Kempes - Regasire (2015) FLAC

Dupa maniera jenanta in care a parasit trupa Rezident EX, mi s-a luat de Kempes. Voi continua sa consider ca e cea mai buna voce rock romaneasca din toate timpurile, dar alegerile sale demonstreaza ca ceva nu e in regula undeva. Nu vreau sa dezvolt pentru ca mi-a fost drag Kempes prea mult timp ca sa-i judec eu alegerile. Din pacate, insa, muzica are de suferit. Si veti vedea asta in piesele de pe cel mai nou album al lui, intitulat "Regasire".

Tracklist:

Regasire

Efemer

Loc pustiu

Motociclist

Pamant si Cer

Sfintii piosi

Suflet amar

Umar langa umar

Download Kempes - Regasire (2015) FLAC [262 MB]: server 1 | server 2

2 comentarii

  1. 24 Jul 2016 la 18:41

    Metalfan: In urma cu trei ani ai revenit pe scena romaneasca alaturi de Rezident EX. De ce nu ai continuat sa faci parte din trupa?
    Ovidiu Ioncu “Kempes”: Rezident EX este o trupa care nu-si poate permite sa stea in tara si pot avea un numar foarte limitat de concerte, iar eu imi doream sa raman in Romania si sa cant.

  2. 25 Jul 2016 la 09:12

    Dar despre modul in care a plecat si faptul ca ceilalti au aflat, practic, de pe Facebook, cum e? Am fost cel mai mare fan Kempes si il consider cea mai buna voce rock romaneasca din toate timpurile, dar ca om, ca decizii... lasa de dorit.

    Pe de alta parte, daca s-au impacat Slash cu Axl, poate o fac si Kempes cu Barar&Co. :D

Blah, blah, blah