Publicul vrea produse audio hifi de dimensiuni mari

Acum cateva zile imi exprimam frustrarea ca nu exista amplificatoare audio de putere mai compacte, majoritatea avand suprafata de peste un metru patrat! De fapt, nemultumirea mea merge mai departe de amplificatoare si se refera la toate echipamentele audio, desi in cazul altora (DAC-uri, stream-ere) se poate si la dimensiuni mai reduse.

Am vazut acum unul din clipurile lui Paul McGowan, fondatorul companiei producatoare de echipamente audio high end PS Audio. Va recomand cu caldura canalul sau de Youtube, unde posteaza frecvent. Omul e o enciclopedie in materie de cunostinte tehnice si experienta in domeniu. Iar punctul cel mai important pentru incepatori, Paul explica ca pentru... novici.

Mai jos, in 3 minute, explicatia pentru lipsa de pe piata a echipamentelor de mici dimensiuni. Practic, e vina publicului, care isi doreste turnul Babel in sufragerie sau ceea ce se numea, candva, o "linie".

Pai, cum ar fi ca toate componentele unui sistem sa incapa intr-un dispozitiv cat o cutie de telefon mobil? Mai poti sa te lauzi cu asa ceva in fata oaspetilor? Iar companiile cui ar mai vinde kilometri de cablu placat cu argint si conectori suflati cu aur?

Mai e mult pana departe si s-ar putea sa nu ajungem niciodata.

Blah, blah, blah