Promotie la NOD32

promotie nod32

NOD32 Antivirus, pe care vi-l recomand cu caldura, se gaseste acum la un pret excelent si in Romania: 119 lei pentru 18 luni de protectie.

La pretul asta il gasiti pe evomag sau PCGarage, poate si prin alte parti. Nu stiu cat va tine promotia, dar merita cumparat, avand in vedere ca pretul e imbatabil pentru un antivirus atat de bun.

In fapt, vorbim de cel mai bun antivirus pentru utilizatorii avansati, care stiu sa-i puna alaturi un firewall, un soft anti-malware si care nu vor sa primeasca alarme 'false-positive' la cate-un patch sau keygen.

Pentru cine nu vrea sa dea nici macar 7 lei pe luna pentru protectia computerului, exista coduri de activare aici. Dezavantajul este ca trebuie updatate la cateva zile.

Iar pentru cei care n-au inteles nimic din paragraful trei, le recomand cu caldura cel mai bun produs pentru novici, Kaspersky Internet Security.

2 comentarii

 1. 25 Dec 2012 la 13:58

  Am reinstalat windows si a inceput nebunia: am bagat un trial de la nod, o sa'mi cumpar licenta cand o sa am bani, luna viitoare. ce firewall si ce soft anti-malware imi recomanzi?

 2. 25 Dec 2012 la 14:15

  daca esti power user, adica iti place sa te joci cu setarile si sa dibuiesti eventualele probleme, atunci recomand combinatia:

  antivirus activ: nod32
  firewall activ: outpost pro
  anti-malware pasiv: malwarebytes' antimalware

  nod32 e ieftin, outpost platesti licenta pe viata, iar antimalware e gratis daca nu ruleaza activ.

  daca nu vrei sa te doara capul, ia-ti kaspersky internet security la 160 de lei, il lasi activ si stai linistit.

Blah, blah, blah