Prima dezamagire adusa de oferta Gigabit de la RDS

Acum cateva ore au fost facute publice ofertele Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 pe site-ul RCS&RDS. Din pacate, detaliile noilor abonamente au oferit o surpriza neplacuta tuturor celor care erau familiarizati cu oferta prezentata la conferinta de presa. Iata despre ce este vorba:

Digi Net Fiberlink 500

viteze de transfer (download) de pana la 500 Mbps
viteze de upload in internet 30 Mbps
viteze de upload in retea 100 Mbps

Digi Net Fiberlink 1000

viteze de transfer (download) de pana la 1000 Mbps
viteze de upload in internet 30 Mbps
viteze de upload in retea 100 Mbps

Pana la aparitia noilor abonamente pe site nu s-a discutat nici un moment despre viteza de upload diferentiata intre reteaua proprie si restul. De fapt, in afara traficului torrent cu alti utilizatori RDS, viteza de upload este de 30 Mbps!

Obiectiv vorbind, viteza de upload oferita de RDS este de 5 ori mai mare decat cea de la UPC, insa nu s-a discutat niciodata despre aceasta valoare. La conferinta de presa s-a mentionat doar viteza de upload de 100 Mbps, fara a se face distinctie intre reteaua RDS si restul infrastructurii Internet.

Sunt foarte dezamagit de aceasta mutare ascunsa si am decis sa renunt la una din cele 2 comenzi de upgrade pe care le initiasem in Digicare, mai ales ca acea comanda era destinata exclusiv maririi vitezei de upload extern.

Un comentariu

  1. Linkuri:

Blah, blah, blah