Nicusor Dan persista in prostia online

Dupa ce a vrut sa supravegheze alegerile cu copii care au plecat la concert, Nicusor Dan se ambitioneaza sa faca politica pe Facebook. Si o da, din nou, in bara.

La infiintarea partidului sau, Nicusor se lauda ca obiectivul USR este sa obtina 10% din locurile din Parlament. Privind in urma, te umfla rasul. Astazi, omul inca mai incearca sa stranga semnaturi pentru a putea candida - cum altfel, tot pe Facebook:

nicusor-dan

Like si share, e vital sa vada cat mai multa lume acest anunt. Nu se va deplasa nimeni pana la posta cu lista de semnaturi, dar puteti ajuta cu un like, nu? Ca doar nu va doare mana!

Sa mai zic ca ceilalti isi pun in miscare masinariile? PSD si PMP duc o lupta acerba pe milioane de euro, lupta invizibila care se va solda cu invingatori, invinsi si baroni la puscarie, de-o parte sau de alta. Dar nu va preocupati cu lucrurile complicate - dati like, share si apoi inchideti fereastra.

2 comentarii

  1. 5 Oct 2016 la 21:40

    Ce e milogeala asta ??? suna asa .... bai baieti pt ca eu sa ajung smecher in parlamant faceti si voi un efort pt ca viitorul meu sa sune bine.....asta e alternativa la vechii politicieni ???? sau tehnocratii ???

  2. 6 Oct 2016 la 00:47

    Cu siguranta nu o sa ne fie noua bine, orice-ar iesi... :-s

Blah, blah, blah