Look TV mai ia cateva licente pentru canale de sport: LookSport 1, LookSport 2 si LookSport 3

In timp ce Telekom inchide 2 din cele 10 (zece!) canale pe care le avea, pentru ca nu exista destul continut, Look TV considera ca e momentul sa ceara cateva licente noi pentru canale de sport.

Astfel, astazi s-au acordat licente pentru LookSport 1, LookSport 2 si LookSport 3. Pentru un plus de confuzie, cele trei noi canale vor coexista cu LookSport (canalul actual SD/HD).

Dar cei de la Clever Media Network, detinatorii acestor licente, nu s-au oprit aici. Ei mai au un canal, Profit.ro (SD/HD), despre care Adrian Tomsa, CEO, ne spune:

"In cazul Look Sport, solicitarea noastra vine in contextul in care detinem deja drepturi sportive ce nu pot fi difuzate simulatan pe cele doua canale pe care le detinem si in contextul in care suntem in proces de negociere pentru a achizitiona alte drepturi sportive pentru urmatoarele sezoane competitionale. Meciurile live nu ar putea sa fie transmise pe doar doua canale, motiv pentru care mai transmitem ceva sport si pe Profit.ro, in weekend, dar dorim sa le structuram pe televiziunile tematice. Vorbim despre drepturi pentru Campionatul Spaniei, Campionatul Italiei, Premier League, probabil vom incerca sa luam si ceva tenis, baschet international, NBA, drepturi pe care dorim sa le difuzam pe posturile noastre.

Nu mai inteleg nimic: au obtinut trei noi licente, insa vor da sport si pe Profit.ro? :)) Si cu Look Plus, care difuzeaza continut generalist, ce se intampla, acolo se va da sport? E o confuzie totala, dar probabil se vor lamuri lucrurile la un anumit moment.

Campionatele din Spania, Italia si Anglia se vad deja la doua televiziuni: DIGI si Telekom. E adevarat ca exista unele zone din tara, destul de mici, in care nu exista nici Telekom Sport si nici DigiSport, cum ar fi in zonele cu acoperire AKTA sau UPC. Pare o piata cam mica pentru investitia necesara difuzarii meciurilor din campionatele mentionate de dl. Tomsa. Dar el stie mai bine, nu suntem noi CEO la Clever Media Network.

Blah, blah, blah