Cate canale Telekom Sport exista si cum poti avea acces la ele pe internet

Dupa cele 1001 de schimbari facute de Telekom in aceasta toamna, e nevoie de un tutorial sa te descurci in jungla pe care au creat-o acesti afaceristi minune. Peste tot haosul domneste prostia - foarte putini din operatorii de la call center au habar despre ce se petrece, iar singurul om care raspunde pe forum e mai dezinformat decat publicul.

Ca sa fie cea mai cu mot televiziune de sport, Telekom Sport are 10 canale, toate HD! Nu stiu de ce e nevoie de atatea si de ce ar vrea cineva sa le vada pe toate, dar o sa intru in detalii despre cum puteti face asta daca sunteti atat de pasionati de sport.

Atentie: in cele ce urmeaza ma voi referi exclusiv la accesarea canalelor online, care pot fi vizionate pe site-ul telekomtv.ro sau in aplicatia Telekom TV. Daca vreti sa va abonati la Telekom prin cablu/satelit, acolo e alta discutie.

Telekom Sport 1 - canalul este disponibil in noul pachet de sport numit Telekom Sport+, al carui cost este de 1 euro/luna, TVA inclus.

Telekom Sport 2 - este disponibil in acelasi pachet Telekom Sport+.

Telekom Sport 3 - din motive lipsite de logica, acest program de sport nu este in pachetul Telekom Sport+, desi alte canale care nu au doar sport in grila, precum LookPlus si LookSport, au fost mutate acolo. Puteti viziona Telekom Sport 3 daca achizitionati pachetul Canale TV Online cu 2.4 euro/luna, TVA inclus.

Telekom Sport 4 - urmand "logica" aplicata mai sus, acest canal este inclus in pachetul Canale TV Online.

Telekom Sport 5 - este aproape o clona a canalului Telekom Sport 1, fiind destinat partenerilor Telekom. Practic, ofera aceleasi emisiuni si transmisiuni live, cu exceptia meciurilor din Liga 1, UCL si UEL. Unul dintre partenerii la care puteti vedea acest canal este AKTA, unde Telekom Sport 5 SD este in grila de baza, "AKTA Digital START", iar Telekom Sport 5 HD este in pachetul optional "AKTA HD".

Telekom Sport 6 - identic cu Telekom Sport 6 (vezi mai sus), numai ca aici este vorba de o clona a Telekom Sport 2.

Telekom Sport 7 - disponibil exclusiv online pe telekomtv.ro si in aplicatia Telekom TV, fiind inclus in pachetul Telekom Sport+. Canalul este dedicat exclusiv transmisiunilor in direct din UCL sau UEL care nu au loc pe celelalte canale. Aceste transmisiuni nu sunt comentate. M-am uitat la un moment dat de curiozitate si erau difuzate imagini live cu cateva ore inaintea meciului, cand operatorii inca faceau teste si aranjau camerele.

Telekom Sport 8 - idem Telekom Sport 7.

Telekom Sport 9 - idem Telekom Sport 7.

Telekom Sport 10 - idem Telekom Sport 7.

Acestea sunt informatiile complete despre harababura numita Telekom Sport. Daca nu doriti sa platiti, exista intotdeauna alternativa pirat (pentru primele 4 canale Telekom Sport).

EDIT 4 decembrie 2018:

Acordul dintre Telekom si AKTA nu a mai fost prelungit dupa expirarea lui (cel putin pentru moment), astfel ca AKTA a eliminat din grila de cablu digital televiziunile Telekom Sport 5 si 6 (SD si HD).

Blah, blah, blah