Inca un motiv pentru care iOS este superior Androidului

Dupa faza cu atentia la aplicatiile din store, mai descoperisem o problema despre care n-am scris: cea cu sunetul de apel in momentul in care esti deja intr-o conversatie. Daca la Android face beep-beep in ureche pe toata durata apelului, incat ajungi sa capiezi si nu mai poti fi atent la conersatia in desfasurare, la iOS se opreste dupa 2 sau 4 beep-uri, in functie de versiunea sistemului de operare.

Dar pe langa astea, am mai descoperit recent una tare: daca faci hotspot de pe telefon si decizi sa restartezi telefonul, pe Android hotspot-ul se inchide dupa repornire! In cazul telefoanelor Apple nu exista aceasta problema - daca ai setat ceva, ramane setat.

Sa zicem ca ai o tableta conectata la internet prin intermediul telefonului mobil. Folosesti constant tableta, astfel ca telefonul trebuie sa ramana permanent setat ca hotspot. Ei bine, daca ai telefon cu Android, o gluma de sistem de operare, si ii dai un mic restart,  trebuie sa intri din nou in setari pentru a face setarile hotspot-ului. La fiecare repornire!

Culmea e ca un prieten, mare fan Android, spune ca toata chestia asta cu inchiderea hotspot-ului e buna, nu ca ar fi o prostie inimaginabila. Dar asa e cand pierzi din vedere usurinta in utilizare pentru a sustine un sistem de operare greoi, prost gandit si cu foarte multe hibe.

Blah, blah, blah