Filmul "A Rainy Day in New York" va ajunge in cinematografe

Mare veste mare! Nu stiu cum se face, dar Italia reuseste sa aduca publicului larg filme despre care nu se stia ca vor mai aparea vreodata pe piata. Daca in ianuarie au adus in cinematografe "City of Lies", iar acum in scot si in format fizic, iata ca italienii mai au o surpriza: vor aduce in cinema cel mai nou film al lui Woody Allen, "A Rainy Day in New York"!

Dupa toate scandalurile, ma bucur sa aflu ca s-a ajuns la o intelegere si filmul va rula in cinematografele din Italia incepand cu 3 octombrie, urmand ca ulterior sa apara in Franta, Belgia si Olanda. Din pacate, in toate tarile astea va fi dublat, asa ca trebuie sa-l astept pana ajunge la noi.

Intre timp, fanii lui Woody Allen il pot vedea live cu trupa de jazz, The Eddy Davis New Orleans Jazz Band, in cadrul turneului european: Bilbao (16 iunie), Barcelona (18 iunie), Madrid (20 iunie), Bruxelles (22 iunie), Amsterdam (24 iunie), Munchen (26 iunie), Milano (28 iunie) si Florenta (30 iunie).

UPDATE: Au aparut pe IMDB cateva date pentru premiera filmului: Franta - 18 septembrie, Italia - 3 octombrie, Spania - 4 octombrie, Portugalia - 24 octombrie, Argentina - 21 noiembrie.

Trailer:

Blah, blah, blah