Dialog cu actorii din "Umbre" la Comic-Con 2019

Ca in fiecare an, Comic-Con 2019 a avut un panel "Umbre" cu toti actorii si creatorul serialului, Bogdan Mirica. Pe 25 mai, in a doua zi de Comic-Con, m-am dus la Romexpo special pentru acest eveniment, dar am ajuns cu cateva ore inainte, asa ca am pierdut timpul printre tarabe cu de toate si fete care faceau cosplay :)

Panelul nu a dezamagit, actorii fiind foarte bine dispusi, iar sala din pavilionul central, mult mai mare decat cele din anii precedenti, era plina de fani ai serialului.

Ca si la alte editii, la finalul discutiei actorii au luat intrebari din public si am avut ocazia sa le adresez doua intrebari. Prima curiozitate a fost daca succesul inregistrat de serialul "Umbre" pe plan international i-a ajutat pe actori sa obtina roluri in productii externe sau coproductii, cum ar fi "Doing Money", in care au jucat Madalina Craiu si Sergiu Costache, sau un nou film, inca in lucru, de care vorbise Andreea Vasile. La final, am pus o intrebare de cancan, cu referire la un incident din viata persoanala a Andreei.

Confuzie mare dupa intrebarea mea, mai ales ca Andreea nu a inteles despre care Mihai e vorba. Nu stiu daca au fost mai multi Mihai care i-au dat foc la cada :) Oricum, Andreea a ramas nedumerita. Din fericire, dupa mine au mai urmat cativa care au adresat intrebari actorilor, iar un tip l-a intrebat pe Mirica "daca Bendeac ar veni la el sa-i spuna ca vrea sa joace in serial, i-ar gasi un rol?". In momentul ala, Andreea Vasile a facut legatura cu intrebarea mea si a ras, amintidu-si intreaga poveste.

Si pentru ca lui Raul Gheba, moderatorul panelului, i-a placut intrebarea mea, am primit si o mica atentie de la HBO:

Iata si povestea cu Andreea si baia - a povestit-o Bendeac la iUmor:

N-am aflat cat a costat reparatia in baie, dar am vazut-o pe Andreea ca s-a amuzat si a acceptat sa facem o poza la final.

Credit foto: Serban Pavlu :)

La plecare, am fost bucuros sa primesc al doilea compliment din viata mea pentru un tricou - de la o pustoaica de mana cu prietenul ei :))

Un comentariu

  1. 22 Jul 2019 la 16:37

    Salut. Sunt Auras, am lucrat la Mory si la Ares la Bettershop. Am vazut ca ai cunostinte legate de bilete concerte etc, am nevoie de un sfat. Da un semn pe mail daca ai timp sa ma ajuti cu o chestie. Mersi anticipat.

Blah, blah, blah