Am primit un compliment pentru tricoul meu

Inainte de concertul Hollywood Vampires de la Bucuresti de anul trecut am fost pe la diverse firme care personalizeaza diverse pentru a tipari niste poze pe tricouri albe si negre. Majoritatea au iesit prost, cu diverse probleme. Spre exemplu, cel pe care-l purtam azi si pentru care am primit un compliment la Starbucks a fost unul cu imprimeu cu Hollywood Vampires, cu mica problema ca imprimeul a aiesit cu o dunga alba in jurul pozei (de la substanta de suport):

Putina lume mai apreciaza tricourile in ziua de astazi, fiind probabil o moda uitata din anii '90. Cred ca ultima data cand cineva a remarcat tricoul meu pe strada a fost in urma cu vreo 10 ani si purtam unul cu 2Pac.

Concluzia? Daca vreti si voi sa primiti complimente, cumparati-va un tricou original cu Hollywood Vampires :))

2 comentarii

 1. 27 Jul 2017 la 10:58

  Bwahaha... si eu am fost complimentata pentru tricoul Hollywood Vampires! Si nu doar o data :))

  Tricou original. Cel cu liliacul vampir si scheletii. De fapt stii tricoul, lol, ca ai fost la concert. :D

  Ca o nota, sunt foarte multumita de calitate. Asa ca da, merita cumparat. Doar ca nu livreaza in Romania. Da, am incercat pentru ca au chestii noi fata de anul trecut. Ceea ce e teribil de frustrant, mai ales ca daca vrei sa cumperi ceva de pe site-ul lui Alice, nu doar ca livreaza si pe aici, dar are separat US store de UK/EU store si livrarea costa de sase ori mai putin din asta local decat ma costa sa iau ceva de pe site-ul Aerosmith si sa-mi livreze peste balta.

  Apropo, BubbleUp sunt sadici. Au trimis un tricou. Restu' de-abia saptamana asta au plecat. Nu puteau sa le trimita toate deodata?

 2. 27 Jul 2017 la 11:44

  Da, stiu tricoul tau, e misto. Eu nu sunt obisnuit sa mai remarce lumea tricouri in ziua de azi, de-aia am ramas asa placut impresionat.

  Acum am vazut ca, desi au Romania in lista, din shop-ul HV nu trimit la noi. Absolut stupid. Daca o sa vreau ceva o sa apelez iar la intermediari (www.oferte-usa.ro), la fel cum am facut si pentru cafeaua lui Joey.

  BubbleUp nu sunt sadici, sunt extrem de prost organizati. Parerea mea e ca sunt understaffed.

Blah, blah, blah