chiX Factor

Show-ul de la Antena 1 pare copia cu buget redus a celui de la Pro TV, cu romanii care au talent. Ce-i lipseste?

Factorul umor - Pavel Bartos si cu Smiley, cu complicitatea lui Andi Moisescu, au facut din "Romanii au talent" un spectacol foarte placut, indiferent de calitatea concurentilor. La poantele factorilor nu reusesc sa zambesc.

Factorul prestanta - juriul de la Pro TV pare cu 3 clase peste ageamiii de Morar, Seling si ala de la Akcent. "Jur ca mi-am pus frana la lacrimi", spune Morar unei concurente care-l emotionase. Acest "jur" pe care-l auzi si la Oana Zavoranu si care e atat de trendy. Paula Seling a tinut sa avertizeze un concurent, "o sa te ard", pentru ca acesta facuse o gluma nesarata despre Amy Winehouse.

Factorul montaj - daca de calitatea video nu discutam, ca Antena 1 nu emite HD, putem vorbi de calitatea indoielnica a montajului. De fapt, nici nu vorbim de prea mult montaj, pentru ca nu se intampla mare lucru in culise, iar restul materialelor par adaugate dezinteresat pe timeline, luand in calcul numai ordinea cronologica a evenimentelor.

Factorul publicitate - Ambele show-uri sunt branduite cu sigla sponsorului, ca disperarea e mare. "Romanii au talent" a facut acest lucru mai cu bun gust, pe cand sigla Orange si sloganurile apar in momente total nepotrivite, ca nuca-n perete. Logo-ul portocaliu Orange apare pe panoul rosu in fata caruia vorbesc concurentii dupa proba, iar sloganul ca "bla bla se schimba cu Orange" apare inoportun, in timp ce concurentul se manifesta pe scena.

Factorul penibil - ca sa opreasca concurentii din cantat, membrii juriului trebuie sa ridice mana ca la scoala generala. Replicile pe care acelasi juriu le da concurentilor sunt neinteresante si uneori jenante. Iar show-ul nu este nici caterinca precum "Romanii au talent", nici ceva serios si riguros precum "American Idol". Deci e ceva ca sa facem si noi ceva ca uite cat succes au avut aia de la Pro.

Concluzia? Un jeg.

2 comentarii

  1. 3 Oct 2011 la 21:54

    subscriu!

  2. Linkuri:

Blah, blah, blah