Asta da oferta!

Nimeresc, din cand in cand, pe site-urile cu oferte si reduceri. Cel putin cele de travel sunt tepe, cum am mai scris, dar exista si unele cu adevarat hilare. Iata un exemplu:

asta da oferta

Esti fotograf amator, dar ai aspiratii inalte? Foto4ever (ce nume de incredere!) iti ofera un curs de fotografie la numai 189 de lei. Adevarul e ca la pretul asta merita investitia, mai ales ca primesti, la "absolvire", o fotografie printata! Iar daca asta nu te-a dat pe spate, mai exista inca un bonus: 50% reducere daca-ti cumperi o caciula de plus in forma de nu-stiu-ce animal!

Opa! Ce treaba are caciula cu respectivul curs foto? Si cum poate o pagina printata (de 1 leu) sa fie considerata bonus? Dupa ce-am intrat pe site-ul lor, am inteles ca oamenii au doua afaceri, una cu pozari si alta cu caciuli. Si s-au gandit sa le combine, ca tot e oferta. Iar cursul foto consta in 3 sedinte, una de 2 ore, alta de 4 ore si, la final, inca 2 ore.

Recapitulam: curs foto de 8 ore, un A4 glossy (150g) printat si discount la o caciula stil fresh-retro. Ce altceva ai vrea sa faci cu 200 de lei?

4 comentarii

  1. 6 Dec 2011 la 12:36

    cum, ma? nu vrei caciula?

  2. 8 Dec 2011 la 11:25

    Ha ha! Caciulile cred ca exista ca sa poti sa ii recunosti pe aia care au dat 189 de lei pe cursul foto. Mi se par foarte sugestive. Eu as mai fi plusat la oferta si cu o camera foto de unica folosinta, eventual in forma de animalut . Din carton. Si fotografia printata sper ca e un desktop de windows, ceva.

  3. 8 Dec 2011 la 14:39

    am lesinat! :))

Blah, blah, blah