Vloguri, podcasturi... ce urmeaza?

Anul trecut m-am uitat mult la vlogurile facute de diversi pe net si prietena mea de la vremea aia se exaspera cand vedea diversele personaje care aberau pe ytube: Ilie din Moldova, Selly, Marius Nicolae, Anne Marie, Max, Andra Gogan, White Coffee sau fratii Munteanu.

Pentru mine era un soi de atractie sa vad cum isi pierd altii vremea in timp ce eu mi-o pierd uitandu-ma la ei. N-am ramas cu mare lucru in urma maratoanelor de clipuri pe care le-am vazut: Bianca Adam s-a dilit si mai rau (fata de cum era), Ilie e in nu-stiu-ce secta, Selly munceste cel mai mult si are un viitor destul de luminos, Marius Nicolae are o sora misto, Anne Marie e la fel de praf ca atunci cand a plecat din Bucuresti, Magdyz e eterna wannabe, Laura Giurcanu s-a infipt bine pe langa Mikey Has si Bromania, iar restul nu se remarca prin absolut nimic.

Odata cu noua moda, a podcasturilor, am renuntat sa-i mai urmaresc pe micutii vloggeri si am trecut la ascultat misto-uri spune de profesionisti. "Intre show-uri", "Ceva marunt" si "Epic Show" sunt cele trei podcasturi pe care le urmaresc saptamanal. Desi majoritatea comediantilor care se manifesta in ele sunt atei si asta nu e pe gustul meu, am reusit sa trec peste si sa vad si valoarea din vorbele lor, umorul sau informatia, dupa caz.

In ultima vreme am inceput sa ma plictisesc si de podcasturi, dupa mai mult de 6 luni de tinut pasul cu ele. Incep sa devina repetitive, e greu si pentru oamenii aia sa fie interesanti constant, de 2 ori pe saptamana. La fel precum vloggerii care au inceput sa piarda din audienta odata cu daily vlogging-ul, pentru ca pur si simplu nu pot fi interesanti 24/7, la fel si podcasturile isi pierd din farmec cand aceiasi oameni dezbat subiecte cu aceeasi lipsa de energie. Pentru ca fiecare are treaba lui, iar podcastul nu e decat un mod de promovare pentru celelalte activitati.

Sunt curios ce mai urmeaza, daca mai urmeaza. Si sper sa fie interesant!

Blah, blah, blah