Viceprimarul Sectorului 2 afirma ca Dinamo va avea un stadion nou in 2024

O noua zi, o noua informatie despre noul stadion Dinamo :) Acum e vorba de o declaratie a viceprimarului de la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu.

"Noi vrem sa facem noul stadion in spate, nu in locul celui actual. Noi, initial, am vrut sa facem stadionul nou pe locul actual, dar nu s-a putut. In primul rand, sunt litigiile pe care le cunoasteti si care vor mai dura minimum un an. Sunt anumite probe pentru DNA care nu pot fi distruse, dar cel mai important argument este acela ca in fata nu putem face un stadion fara pista, legea te obliga sa faci pista si la un stadion nou. Asa ca noi vrem un stadion doar de fotbal pentru Dinamo. Va avea 30.000 de locuri, daca nu chiar 33.000 de locuri. Vom merge miercuri acolo, i-am invitat si pe cei de la FRF, dar si pe cei de la CNI, care au tot bugetul pregatit. Vom identifica exact locul. Va fi si un stadion de rugby si vor fi terenuri si pentru copii. Anul viitor va incepe constructia, care va dura doi-trei ani", a declarat Popescu.

Ati retinut? Cel tarziu in 2024 va fi gata noul stadion Dinamo. In sfarsit, o promisiune cu deadline. Blogul asta va fi aici si peste 4 ani, dar oare stadionul va exista atunci?

Blah, blah, blah