Viata bate filmul porno

E pe bune. Sursa aici, in italiana.

Un roman s-a dus la curve in Roma si a dat peste nevasta-sa. Doamna tocmai negocia cu un (alt) client. Vorba englezului, "one man's trash is another man's treasure".

In 2019, un roman de 32 de ani s-a dus la curve impreuna cu un prieten italian. Dupa ce au consumat alcool intr-un bar din Roma, au decis sa mearga pe o sosea unde stiau ca gasesc prostituate. Acolo, romanul si-a vazut sotia intentionand sa ademeneasca un client. Barbatul infuriat a tarat-o de par in masina si a lovit-o cu pumnii si picioarele. Un politist aflat la fata locului a alertat carabinierii. Cei doi barbati au fost identificati si anchetati pentru rapire, ranire si talharie, dupa ce i-ar fi smuls geanta din mana femeii. In urma acestor fapte, italianul si romanul au fost trimisi in judecata.

Inainte de inceperea procesului penal, romanul si sotia sa s-au intors in tara. Atentie, au venit acasa impreuna. Din pacate, situatia nu era rezolvata. In timpul unei dispute domestice, barbatul si-a impuscat sotia, omorand-o, iar apoi si-a luat si el viata.

Post-scriptum: muncitorul italian din Frosinone care a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Blah, blah, blah