Vestea muzicala a anului: s-au reunit Take That

De cateva zile in formula completa, adica cu tot cu Robbie Williams, Take That sunt pe val. Au anuntat un nou album si, desigur, va veni si un turneu. Se pare ca baietii si-au dat seama ca pot sa aduca un suflu proaspat in muzica asta care se afunda in mocirla.

N-ar fi misto sa vina Take That in Romania in 2011?

take that

3 comentarii

 1. 19 Jul 2010 la 15:27

  Bai, la tine unele posturi apar cu intarziere, dar inaintea altora deja vazute (si nu e prima data. ziceam ca sunt eu nebuna, ca apar posturi care nu erau, dar nu e asa). Azi-dimineata la 7 postul asta nu era. Acum e. Si dupa cel cu Folk you care dimineata era si la care am si comentat.

  Pentru postul asta am un comment lasat la postul anterior, cel cu muzica anilor 2010.
  Si ca sa raspund la intrebarea ta (probabil retorica dar nu conteaza :P ) si continuand commentul de care ziceam, nu, eu personal nu tin neaparat sa vina in Romania. Doar sper sa faca chestii misto acolo unde sunt. Dar momentan sunt retinuta.

  S-a inteles tot, da? :))

 2. 19 Jul 2010 la 16:21

  nu stiu de ce apar aiurea post-urile, o sa studiez.

  vreau sa vina in romania, cum nu?

  in rest s-a inteles.

 3. 21 Jul 2010 la 12:59

  bai, mie sincer mi se pare ca robbie williams face muzica mult mai faina singur decat a facut take that ever. asa ca pt el mi se pare un regres. da, i-as vedea daca ar veni ca la 12 ani urlam ca din gura de sarpe how deep is your love, caci nu stiam de bee gees p-atunci.

Blah, blah, blah