Vanity Fair nu stie sa scrie corect numele lui Britney Spears

Mediocritatea a ajuns sa ne sufoce, e peste tot.

Vanity Fair e un brand fondat acum 38 de ani, cunoscut pe toata planeta. M-as fi gandit ca nu angajeaza chiar orice agramat, orice loser. Ma insel inca o data.

In clipul "Dua Lipa Takes A Lie Detector Test", prenumele lui Britney Spears apare scris "Brittany" in mai multe momente. E clar ca nu e vorba de un typo. Nu stiu cum se fac transcrierile astea, probabil automat, dar cineva s-a uitat peste text, altfel nu aparea acele ghilimele. Cu toate astea, treaba e facuta superficial de niste incapabili.

Cand mai faceam astfel de comentarii despre unele greseli din presa romaneasca, un prieten imi atragea atentia ca oamenii aia lucreaza pe 2000 de lei pe luna. Nu inteleg cum e asta un argument. Daca un arhitect lucreaza pe bani putini, ca asa a negociat la angajare, e normal sa isi bata joc de proiecte? Da, e nasol ca s-a daramat casa, dar omul lucra pe 4000 de lei lunar. Corecta justificare.

Unul din citatele mele preferate, din cele motivationale citite pe net, apartine lui Alistair Cooke: "A professional is someone who can do his best work when he doesn't feel like it".

Daca nu ai o etica a muncii si o conduita profesionala atunci cand castigi putin, nu le vei dobandi din senin cand vei fi remunerat mai bine.

Blah, blah, blah