Van Gaal invata fotbal pe nervii nostri

Titlul e rautacios, dar vine ca o descatusare dupa meciul jucat de Man United impotiva celor de la Club Brugge. In sfarsit am vazut si eu jucatori - folositi pe posturile lor - dand randament. Pentru ca, normal!, trebuie sa treaca jdemii de luni si o tona de meciuri ca sa inteleaga Van Gaal niste chestii simple:

1. In Anglia joci cu 4 fundasi. Sa lasam alte comentarii pentru ca sunt de prisos. I-a luat doar vreo 7-8 luni de zile sa accepte acest adevar evident.

2. Daca unii jucatori te-au impresionat si i-ai transferat, pune-i sa joace pe pozitia in care te-au impresionat! Ce rost are sa joci cu Depay varf, cand omul e aripa stanga? Nu mai intru in detalii despre Mata, Rooney, Fellaini, Rojo etc.

3. La bugetul actual al clubului, dovedit prin transferurile generoase, de ce nu s-au adus jucatori pe toate posturile deficitare? E clar ca mai e nevoie de un fundas central si de un varf de careu.

Astept sa vad cum se vor desfasura urmatoarele meciuri si in ce forma vor fi alde Man City, Arsenal si Chelsea, plus ca si ei mai pregatesc transferuri!

manu90+4

Blah, blah, blah