Usa deschisa pentru Ronaldo

Ferguson zice ca nu e exclus ca Ronaldo sa se intoarca la Manchester. E prima data cand vad o chestie de genul asta si raman mirat.

Mai mult de doua treimi din "vedetele" care au ajuns la Real au dat chix, cel mai apropiat de Ferguson fiind Carlos Queiroz. Statistic, e normal sa te gandesti ca se poate intoarce. Dar sa zica Ferguson asta?

Pe cat e de ciudat, pe atat mi se pare de trist. Regretul lui Alex Ferguson este mai mult decat evident, transpira din fiecare afirmatie. El l-a modelat pe Cristiano Ronaldo, el l-a facut cel mai bun din lume. Lui Ferguson ii pare acum rau pentru pierderea suferita de Manchester United.

Au mai plecat jucatori mari sau decisivi de la echipa asta, fara ca ea sa sucombe. Numai ca, in conditiile in care Arsenal si Manchester United si-au perdut cate un jucator decisiv, e greu ca ele sa mai faca fata pe toate fronturile in sezonul 2009-2010.

Lupta in campionat se va duce in trei: Manchester United. Chelsea si Liverpool, iar finish-ul va fi "la mustata". Cine va lua titlul?

Hai s-o facem leapsa cu Hoinaru, Catanutz si Radu.

5 comentarii

 1. 22 Jul 2009 la 06:51

  Mai da-l incolo... Duca-se! Numai figuri.

 2. 22 Jul 2009 la 15:54

  Previzibil raspusul meu, dar...Liverpool :) am raspuns si pe blog - nice to know you're reading :)

 3. 22 Jul 2009 la 23:28

  am cetit :)
  e anul in care mi-e cel mai tare frica de liverpool :D

 4. 23 Jul 2009 la 16:53

  ma simt exclus pe nedrept :( . Dar nu ma pot abtine. Pe scurt, eu sper sa-l ia Manchester, dar cred ca au cam a patra sansa dupa Liverpool, Chelsea si Manchester City.

 5. 23 Jul 2009 la 17:47

  poate te-ai exclus cu comentariul asta :))

Blah, blah, blah