Urasc Italia

O zi cu doua meciuri misto, prima zi in care ma uit si eu la fotbal de la Euro.

Romania - Franta 0 - 0: am fost neutru, putea bate oricine. E OK ca s-a terminat egal.

Olanda - Italia 3 - 0: am urat Italia, italienii si echipele lor de club toata viatza mea. In consecintza, jocul si scorul mi-au mers la inima.

Maine e plictiseala, asa ca mai vedem ce-o fi.

9 comentarii

 1. 10 Jun 2008 la 10:05

  DOUA meciuri misto?!? Tu la ce meci Romania-Franta te-ai uitat, frate? Poate misto pentru ca am reusit sa luam un amarat de punct, dar nu ca a fost misto jocul pe teren. Hai sa fim seriosi.

  Nu doar tu ai fost neutru ci si ei pe teren. :P

 2. 10 Jun 2008 la 10:13

  Neutru in sens diferit, desigur...ca sa nu fiu inteleasa gresit :D

 3. 10 Jun 2008 la 11:24

  nu se intelege gresit :D

 4. 14 Jun 2008 la 07:51

  Dar de meciul cu Italia ce zici? Asta meci misto. A fost un meci cu de toate: goluri, ratari la greu, portari pe faza, bara, penalty ratat, etc etc....
  Stateam aseara si ascultam comentariile minunatilor si talentatilor nostri comentatori si oameni de fotbal (8-|) si dupa cum comentau ei asa ziceai ca vaaai n-a mai vazut Europa echipa si joc ca al nostru, i-am dat pe toti pe spate (vezi sa nu).
  Aseara am vazut pe teren o echipa determinata, care a vrut mult dar a putut putin. Orice-ar fi eu in echipa nationala vad o echipa limitata! Faptul ca n-am tinut de avantaj nici 5 minute spune multe + ca de multe ori ne cream faze dar cand sa dam la poarta...parca suntem prosti, pe bune.
  Trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem ca aseara am avut bulan (cum iti place tie, pinkule, sa zici :P ) la greu. Cred ca am avut noroc cat sa recompenseze toate ghinioanele din calificarile trecute. Altfel eram PA de tot.

  Sa nu mai facem atata pe noi ca nu suntem grozavi deloc iar daca ne calificam este datorita greselilor altora si a norocului.

  (PS: nu sunt experta in fotbal dar eu asa vad lucrurile...asta e parerea unei fete :P )

 5. 14 Jun 2008 la 13:15

  pai, sincer, chiar asa si e! bulan la greu, combinat cu prostia alorlalti. adevarul e ca, se pare, pitzi e mai bun ca antrenor decat ailaltzi ca jucatori.

  sper ca romania sa iasa din grupe pentru ca e sunt fan bulan :D

 6. 18 Jun 2008 la 07:33

  Hai ca revin si eu pe-aici un pic... :P
  Uite ca tocmai italienii s-au calificat.
  N-am vazut meciurile, nu le comentez. Dar am citit acum o declaratie a lui Chivu scurta si cuprinzatoare: "Trebuie sa ne vedem lungul nasului. MAI MULT NU PUTEM". Asta e, frate!
  Imi place cand cineva recunoaste ca este depasit intr-o situatie.

 7. 18 Jun 2008 la 12:43

  :) da, chivu e mereu primul sa recunoasca. un dobitoc :D
  oricum, turcii sunt dovada ca suntem praf, pentru ca turcii stiu sa revina.

 8. 18 Jun 2008 la 14:16

  N-am inteles de ce l-ai facut dobitoc pe Chivu dar, in fine...

  Exact! Despre puterea de a reveni este vorba. Ceea ce noua ne-a lipsit intotdeauna. Noi in loc sa ne ridicam, mai rau ne-am dus la fund...

 9. 21 Jun 2008 la 12:29

  am zis ce-am zis de chivu pentru ca, uite, daca si turcii mergeau pe ideea "asta e valoarea noastra", n-ar fi revenit niciodata. numai ca ei au alta mentalitate, chiar daca iau gol in minutul 119, revin in 122!

Blah, blah, blah