Unele magazine Mega Image vor avea program non-stop

O veste binevenita pentru cei care se trezesc mai tarziu sa-si faca cumparaturile: doua magazine Mega Image vor functiona non-stop in Bucuresti.

Mi s-a intamplat de multe ori sa am nevoie de un produs sau altul dupa ora 22:00, iar benzinariile din zona nu au fost mereu o solutie: preturi duble, trei produse toate etc. De la 1 noiembrie voi avea posibilitatea sa fac cumparaturi la Mega Image Piata Muncii fara stresul orei de inchidere. Celalalt magazin cu program non-stop va fi Mega Image Lizeanu.

Modelul magazinelor non-stop nu este des intalnit in Europa; acolo, majoritatea magazinelor se inchid la 18:00 si rar mai gasesti cate un supermarket care sa tina programul pana la 22:00 sau 23:00. Alt educatie, mentalitate, alt ritm de viata.

Cat despre aceste magazine non-stop: la mai multe!

7 comentarii

 1. 17 Oct 2013 la 20:01

  daaaaaaaaa,spune bah oamenilor ca ai avut nevoie de o scobitoare,nu ca te duci sa le faci vanzare cat sa-i tii in viata :),la cata vanzare o sa faci tu noaptea nici macar curentul unui bec nu or sa-l scoata :)....pe scurt, or sa te serveasca pe intuneric

  cele bune

 2. 17 Oct 2013 la 23:26

  amuzant, doar ca nu.

  sunt multe lucruri de care ai nevoie noaptea: apa, suc, mancare de orice fel, servetele, o coada de mop etc.

 3. 18 Oct 2013 la 16:36

  ... pace interioara.

  Si nu, nu sunt ironica. Nu ai niciodata cu adevarat nevoie de chestiile de mai sus noaptea. Ai nevoie cel mult sa iti calmezi nervii ca nu le-ai luat deja.

  Sa le luam pe rand.

  Apa. Daca ai cu adevarat si locuiesti in Bucuresti, inseamna ca ai o problema mult mai serioasa decat ca e inchis la magazin. Pentru ca nu te deshidratezi brusc. Daca ai cu adevarat nevoie de apa, nu te doare de 1 leu-doi diferenta. Daca nu ai bani, e buna si balta de pe strada, nu doar apa de la robinet.

  Suc. Moft. Nu ai nevoie niciodata.

  Mancare. Daca ai nevoie cu adevarat, ori nu locuiesti in Bucuresti, ori ai o problema de genu' diabet... moment in care nu te mai doare de un leu- doi diferenta. Altfel, daca locuiesti in Bucuresti nu ai niciodata cu adevarat nevoie de mancare la o anumita ora. Nu, nici macar daca stai pe strada. Sunt prea multi milosi si prea multe gunoaie.

  Servetele. Moft. Nu ai nevoie niciodata.

  Coada de mop. Moft. Nu ai nevoie niciodata.

  Altfel, recunosc ca eu stau destul de prost cu nervii si nu reactionez prea bine daca se inchid magazinele inainte sa apuc sa tai totul de pe lista. ;) Dar asta nu inseamna ca as avea cu adevarat nevoie in momentul ala de macar o singura chestie din toate alea.

 4. 21 Oct 2013 la 22:46

  :))))))))))))))))

  Imi place cum mi-ai desfiintat toate micile placeri ale vietii. Logic ca sunt mofturi... pe care imi place sa mi le satisfac noaptea :D

 5. 22 Oct 2013 la 00:17

  vrei niste Maltesers albe de nici la Mega nu gasesti? :>

 6. 24 Oct 2013 la 17:50

  Si Carrefour Unirii e non-stop.

 7. 24 Oct 2013 la 18:04

  Departe rau de mine!

Blah, blah, blah