Un vaucer, cadoul ideal de Craciun

Stiu, sunt o persoana greu de intuit. In plus, ce-i iei unui tip care le are pe toate? Penicilina :)

Tu vrei sa-mi cumperi ceva de Craciun, ca sa ma vezi zambind. Sa aduci putin soare in sufletul meu. Vrei sa faci un gest de care sa-mi amintesc mereu cu placere - dar n-ai timp sa stai sa afli ce-mi place. E complicat sa citesti pe Wish List, e si mai greu sa deduci din conversatii sau din articolele de pe blog.

Iar eu sunt criptic, imi place sa pastrez o zona de mister in ceea ce ma priveste. Niciodata nu vei stii totul despre mine, asa ca un cadou ideal e foarte greu de gasit. Si, totusi, ai vrea sa-mi poti face cadoul perfect.

Ei bine, acum ai sansa prin Eventim.ro! Ia-mi un voucher, frate, nu te mai stresa cu prostii. Pentru ca bani in plic e de prost gust, doar nu suntem la nunta. Iar banuti in colt de prosop e un cadou morbid.

Fii atent cum arata foaia asta magica de hartie:

voucher eventim

Ma rog, nu arata chiar asa, dar ideea e ca il poti folosi la peste 10.000 de evenimente in 2013. Voucher-ele au valori de 50, 100, 200, 300 si 500 de lei. Voucher-ele se pot utiliza foarte usor, dupa ce adaugi cumparaturile in cos, poti aplica discount-ul in casuta de voucher. Spre exemplu, iata cum poti cumpara un voucher de 300 de lei cu numai 250 de lei, folosind un voucher de 50 de lei:

voucher

Asta nu e un articol platit, ca nu mi-a dat nimeni nici un ban sa-l scriu. Dar nu stii niciodata de unde sare voucher-ul!

2 comentarii

  1. 9 Dec 2012 la 11:52

    in poza cu voucher`ul la prima vedere ai zice ca este la intim.ro ;))

  2. 10 Dec 2012 la 04:32

    :))

    Chiar am intrat sa vad ce site e ala ;))

Blah, blah, blah