"Umbre" la Comic Con 2015 si detalii despre sezonul 2

Sambata, aproape intreg cast-ul serialului "Umbre" a participat la panelul HBO de la Comic Con, unde timp de vreo ora s-a povestit despre serial si am aflat raspunsuri la intrebarile mai mult sau mai putin sarate ale publicului.

Atmosfera a fost una misto, cu poante din partea prezentatorului, a actorilor si a publicului. Iata mai jos intrebarea pe care am adresat-o eu si o faza tare povestita de Serban Pavlu:

Nu puteam rata ocazia de a face o poza alaturi de Andreea Vasile, cea mai carismatica prezenta feminina in serial :)

andreea vasile umbre

Desi nu au spus-o clar, s-a desprins ideea ca serialul "Umbre" va avea un al doilea sezon. Ulterior am citit si un interviu cu scenaristul Bogdan Mirica in care acesta afirma ca lucreaza la povestea pentru sezonul 2.

La final am primit si o punguta cu mici cadouri de la HBO: un tricou, un carnetel cu foi negre si pix cu pasta alba si un termos (pe care numele serialului este inscriptionat cu un font diferit!).

pachet_hbo_umbreAstept cu mare interes al doilea sezon din Umbre si sper sa creasca vanzarea de chestii branduite cu numele serialului, pentru ca sunt foarte misto. Poate scot primul sezon pe Blu-ray, coloana sonora pe CD, poate fac si tricouri mai mari de M... In orice caz, intalnirea dintre actori si fani a fost interesanta si sper sa mai existe si altele.

Blah, blah, blah