Uite stadionul, nu e stadionul

Elisabeta Lipa, ministrul tineretului si sportului, a venit cu detalii legate de modernizarea stadioanelor pentru EURO 2020. Supriza in cazul lui Dinamo: Lipa a precizat ca nu se va construi o arena noua, ci  se va renova  si modifica cea existenta.

"Va fi un stadion cu 25.000 de locuri, va spun asta cu siguranta. Va fi modernizat stadionul existent, nu se va face altul. In urmatoarea perioada veti afla exact in ce stadiu suntem cu documentatia.

Stadioanele pentru EURO exista, trebuie doar reabilitate si aduse la standardele corespunzatoare. Drumul este lung pana ajungi sa ai firme de constructii care sa se bata pe aceste proiecte.

La stadionul Dinamo, de exemplu, s-a facut deja un studiu de prefezabilitate, dar la ora actuala lucram la documentatie pentru ca sunt lucrari la stadion facute cu multi ani in urma si nefinalizate. Acum ar trebui sa cerem asociere CS cu FC, avem proces pe rol... asta este."

Dupa acest dus rece, deloc neasteptat, incep sa curga si aberatiile. Elisabeta Lipa e convinsa ca vom putea face tot ce tine de noi pentru a primi cele patru meciuri la Campionatul European din 2020:

"Sunt optimista ca vom putea rezolva. Nu pot sa cred ca Romania, odata ce si-a asumat rezolvarea, poate spune: 'Nu suntem in stare!'. Credeti ca eu nu vreau sa rezolv?"

Din pacate, numai cu optimism nu poti renova stadioane, nu poti face autostrazi si nici linii de metrou. Cu optimism mai dai un like pe Facebook, o mai asculti pe Lipa la radio si iti vezi de treburile tale.

2 comentarii

  1. 5 Oct 2016 la 21:37

    PATROANE,,,,,,,,,,TI-AM SPUS IN URMA CU MULT TIMP CA NU VOM INDEPLINI CONDITIILE ( SE PARE CA NICI UNA )DE A PUTEA ORGANIZA MECIURI LA EURO 2020 ....SINCER BAIETTI NE-AR FACE O MARE FAVOARE SA NE SCOATA DIN KKT-UL ASTA SI SA NU MAI ORGANIZAM NICI UN MECI ,,,,NE CAM INCURCA ,,,,PANA UNA ALTA MA GANDEAM LA LIPA ,,,,SI MA ASTEPTAM MULT MAI MULT DE LA EA ,,,, EA CUNOSCAND VIATA UNUI SPORTIV DIN INTERIOR ,,,,DAR ,,,, NIMIC NIMIC NIMIC,,,,

  2. 6 Oct 2016 la 00:44

    Sincer, aici iti dau dreptate, si eu ma asteptam la mai mult de la Lipa...

Blah, blah, blah