Tupeu de borfas in fotbal

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat vineri agentiei MEDIAFAX ca finantatorul stelist Gigi Becali stia ca are telefonul ascultat si de aceea a vorbit "numai prostii", ca sa trimita procurorii "sa caute la fotbal daca e mizerie sau nu"!

"Eu stiam ca suntem ascultati la acea convorbire. Si eu si el. Acolo ar trebui sa spuna ca el stia. Eu i-am spus: 'Gigi, vezi ca esti ascultat' si el a început sa rada. Si a zis 'Si mi se rupe p...'. Convorbirea cu Mititelu, cand ii cerea sa joace cu echipa a doua, a fost la misto. A vorbit la misto, ca sa-i trimita pe procurori pe alte filiere. Tot ce a vorbit Gigi in toate zilele alea au fost numai prostii, pentru ca stia ca este ascultat. A facut-o intentionat. El a vorbit toate prostiile ca sa-i trimita pe astia sa caute la fotbal daca e mizerie sau nu", a spus Dragomir, referindu-se la incriminarile din dosarul "Valiza de la Cluj" in care finantatorul de la FC Steaua a fost trimis în judecata.

Bai Miti(ti)ca, vezi ca se schimba vremurile. Va aparati voi unul pe celalalt, numai ca nu o sa mai fie ca inainte. Si cand o fi sa treci dincolo, o sa fii tu singur, incarcat cu cele pe care le-ai facut.

Blah, blah, blah