Tricouri din colectia primava-vara 2019 (2)

Click aici pentru colectia completa de tricouri.

Tricou BUG MAFIA

Cat de curand, BUG Mafia va relansa online primele albume in varianta remastered, asa ca m-am gandit sa fac un tricou cu fonturile si pseudonimele folosite de baietii de la BUG Mafia pe primul album.

Tricou DIDO

Am descoperit-o pe Dido in 2000, cand i-am auzit vocea pe piesa "Stan" a lui Eminem. Acum cateva zile, Dido a lansat un nou single, "Hurricanes", si pregateste un noul album si un turneu european in 2019. N-am reusit sa ma hotarasc la una dintre variante, asa ca le las pe ambele, la fel cum am facut si in cazul tricourilor "House of Cards".

Tricou HALEY REINHART

Fosta concurenta de la "American Idol" are o voce exceptionala si o cariera in continua ascensiune. Fontul de pe coperta celui mai nou album al lui Haley m-a inspirat pentru acest tricou.

Tricou SALFORD CITY FC

Salford City Football Club este clubul detinut de fostii jucatori ai lui Man United (Giggs, fratii Neville, Scholes si Butt), impreuna cu Peter Lim (actionarul principal al clubului Valencia). Dupa mai multe promovari succesive, clubul a ajuns in liga a 5-a, unde este pe locul 2, cu sanse la promovare. Imi place logo-ul, asa ca am decis sa imi pregatesc un tricou pentru cand vor veni meciurile din Premier League!

Blah, blah, blah