TREZIREA!

Oameni buni cu suflet bun,

Intelegeti odata ca YAHOO MAIL are mari probleme. Toate serviciile de la Yahoo au probleme (vezi Messenger), dar Mail-ul este zidul de care ma lovesc cel mai des.

Daca trimiti un mesaj de pe un domeniu .ro (spre exemplu) catre Yahoo, ajunge cand vrea el (daca ajunge). La fel si dinspre/catre Gmail, dar mai rar. Exista chiar si probleme intre 2 casute gazduite de acelasi Yahoo.

Hai sa facem cu totii un efort si sa gasim alti provideri de gazduire care nu au aceste probleme. In ultima vreme, parca toti au decis concomitent sa foloseasca casutele de la Yahoo. E absolut strigator la cer cum lumea e atrasa de un serviciu atat de prost!

Stiu foarte multe persoane care au cont de mail la Yahoo si au probleme cu el. E incredibil ca tot continua sa-l foloseasca!

De azi inainte, ultimul cont de mail de la Yahoo pe care-l aveam si-l foloseam ocazional va fi inchis. Nu imi mai scrieti pe el si incercati sa pricepeti ca ar fi bine sa va mutati pe un mail hosting mai bun, precum Gmail sau Hotmail. Asta ca sa nu mai fie probleme, mai ales in conditiile in care va desfasurati activitatea de zi cu zi cu mailul in fata.

Noi sa fim sanatosi!

6 comentarii

 1. 10 Nov 2008 la 16:26

  Eu mail-ul il folosesc foarte rar, deci cu probleme de-astea nu prea m-am confruntat, insa ceea ce folosesc eu foaaarte des de la Yahoo este Messengerul. Deci, ce varianta alternativa imi propui?

 2. 10 Nov 2008 la 18:08

  eu astept noul messenger de la microsoft, in care poti adauga si contactele de yahoo. pana atunci (sau poate si dupa, daca ala nu-mi place) voi folosi yahoo messenger OPT.

 3. 10 Nov 2008 la 20:17

  pt mail folosesc gmail de vreo 3 ani. yahoo mail e pt site`uri la care tre sa ma inscriu ca sa downloadez vreo subtitrare sau vreun kit de program ceva.. adica spam.

 4. 11 Nov 2008 la 02:02

  bun asa :)

 5. 11 Nov 2008 la 18:48

  Gmail de cativa ani, Pidgin pt mess(cu idu de yahoo), yahoo a ramas doar pt grupurile de discutii.

 6. 12 Nov 2008 la 16:21

  inca un contact, al n-spelea - am constatat azi ca disparuse din lista. belea!

Blah, blah, blah