Toata colectia de filme dublate de Irina Nistor

La sfarsitul filmului "Chuck Norris vs Communism", despre viata si traducerile semnate de Irina Margareta Nistor, apare pentru cateva secunde un domn cu parul alb. Daca nu esti atent la generic, nu-l remarci. Acel domn a cumparat de la cel care avea afacerea casetelor video intreaga colectie. Sute de casete VHS sunt stocate una langa alta, precum intr-o arhiva, in locuinta sa. Si nu vrea sa le dea spre digitizare - cu greu a dat vreo 2-3 casete celor de la HBO cand au vrut sa faca un eveniment. Benzile se deterioreaza in timp, iar aceasta comoara, exceptionala munca a Irinei Nistor, va ramane numai in memoria colectiva.

N-am avut "aparat video" pe vremea lui Ceausescu si eram foarte mic, deci nu-mi amintesc sa fi vizionat prea multe filme dublate de Irina Nistor. Poate si din cauza asta mi-ar face mare placere sa vad cateva acum. Sansele nu sunt, insa, foarte mari.

Iata cadrele despre care vorbeam, extrase din film:

2 comentarii

  1. 2 Feb 2023 la 14:35

    am puse pe un site ok.ru daca vrei poti sa le vezi si pe youtube scrii filme vhs dublate in romana si le poti vedea cu respect numele meu danut petrus

  2. 2 Feb 2023 la 22:12

    Mersi de informatie, Danut!

Blah, blah, blah