Teodora Mares revine pe marile ecrane dupa 28 de ani

Mi-a placut Teodora Mares inca din copilarie, cand am descoperit-o la televizor in filmul "Declaratie de dragoste". Am vazut filmul inainte de revolutie pe TVR si m-a impresionat enorm. Am revazut-o apoi in "Extemporal la dirigentie", tot alaturi de Adrian Paduraru, si mi-a ramas in inima pentru totdeauna. Daca majoritatea celor carora le place seria "Liceenii" ii indragesc pe Stefan Banica si Oana Sarbu, eu voi ramane intotdeauna la prima mea dragoste - Ioana, personaj interpretat de Teodora Mares.

Odata cu trecerea timpului, am pierdut contactul cu cinematografia romaneasca, iar Teodora Mares a jucat in foarte putine filme. Unele le-am vazut de curand, cum ar fi "O vara cu Mara" (1988) sau "Harababura" (1990), pe altele le-am pus pe lista: "In fiecare zi mi-e dor de tine" (1988), "Miracolul" (1988), "Il osandesc juratii" (1991) sau "Morometii" (1987).

Nu ma asteptam sa aud ca Teodora Mares revine pe marile ecrane in 2018. Surpriza a fost si mai mare cand am aflat ca va juca alaturi de Adrian Paduraru (la 33 de ani de la primul lor film impreuna), dar si de alti actori cunoscuti precum Emilian Oprea sau Constantin Cotimanis. Filmul se numeste "Coboram la prima" si pare sa abordeze teme foarte serioase. Premiera va avea loc pe 30 octombrie, la numai trei zile dupa ce Teodora Mares va implini 56 de ani.

Si desi au construit un vagon de metrou special pentru a putea filma usor in interiorul lui, producatorii au ales sa promoveze filmul cu imaginea statiei de metrou Titan.

De-abia astept sa vad acest film!

Blah, blah, blah