Tenis de picior in parcare

Parcarea nu mai e goala. Impreuna cu Mugur si Ionut, dar si cu ajutorul lui Radu si al Elenei, am incropit un teren de tenis de picior in spatele blocului. Old school :)

Dupa ce ne-au vazut la treaba, au mai venit doi tipi si am jucat la dublu. Pozitionarea abila a terenului a facut ca masinile sa ne ocoleasca usor, fara sa fie nevoie de demontarea fileului.

A fost una dintre cele mai frumoase zile din anul asta.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

2 comentarii

  1. 12 Aug 2012 la 11:06

    foarte mic terenul. foarte, foarte mic

  2. 13 Aug 2012 la 13:23

    "Hoinare", nu e mic deloc, este asa cum ni l-am dorit noi sa fie, au trecut f multe masini pe langa noi, daca-l faceam mai mare ne era f greu sa mutam fileul mereu. Erau si multe masini in parcare, si sa-ti mai zic ceva, e kestie de tehnica, f f multa, am jucat si la dublu, ideea e ca tre sa fi foarte precis, exact in lovituri, e mai greu sa nimeresti terenul advers, knd terenul e "f f mic". Tu nu ai decat sa joci pe terenuri mari de tenis de mana daca doresti, eventual pe zgura! Noi asa o sa jucam mereu, ne-a placut, ne-am simtit minunat, transpirati si am mai dat jos din calorii, asta-i sigur!

    Mersi pinkish, esti super tare ca ne-ai convocat, ne auzim la o noua strigare!

    Ai fost foarte inspirat ca ai filmat fazele alea, mi-au placut la nebunie, sa nu le stergi, le-ai vrea si eu in format avi sau flv, se vede f clar, imi place calitatea filmarii. Pe viitor sa mai filmezi, si imi trimiti si mie selectii. Ne auzim, cheers!

Blah, blah, blah