Taher, Copos, Romania

Boloni nu a confirmat inca venirea la Rapid, una din cauze fiind aceea ca echipa antrenata de el in Emirate are sanse sa egaleze in clasament, in ultimul meci, chiar echipa cu care joaca. Cu alte cuvinte, daca-si bate adversara din ultima etapa, Boloni ajunge pe locul 1, la egalitate de puncte cu ea.

Taher anuntza cu nerusinare o mare gogomanie, cum ca regulamentul s-a schimbat, acu, repede (poate o fi dat el fro spaga) si gata, nu se mai disputa play-off (cum era stabilit), ci se trag penaltiuri pentru deciderea campioanei! Ultima oara cand am vazut asa ceva a fost in clasa a opta, cand proful de sport a hotarat ca meciul care decidea campioana pe scoala sa fie decis in mod sportiv, dupa ce se terminase 0-0, si... a dat cu banul!

Ei, bine, citesti, te crucesti, insa nu-l poti contrazice fara dovezi. Ti se pare aberant ca un campionat sa se decida la penaltiuri, dar inghitzi in sec, caci el e patronul Rapidului, iar esti patron in SRL-ul tau cu un singur angajat. Numai ca te salveaza Balaci, care a antrenat in Emirate. Da omul niste telefoane si ne spune raspicat ca, daca Boloni bate, o sa ajunga in play-off. Mai mult, acesta se va disputa la o luna de la meciul de pe 25 mai!

Taher si-a intrat repede in paine la Rapid. Cat a chibitzat pe langa fotbal, a invatzat toate trucurile. E la inceput si de-aia se arunca la afirmatii pripite; mai trebe sa invete de la Becali, care mereu afirma ca stie el ceva, nu are dovezi si d-aia nu vorbeste (dar bomba e aruncata).

Meciurile din campionatul nostru seamana din ce in ce mai mult cu cele din Wrestling-ul american, toate trucate. Ce rost mai are sa ne agitam? La anu' o sa castig cateva ore in plus pe saptamana fara toate aceste meciuri sintetice, timp pe care-l voi petrece cu prietena mea.

Blah, blah, blah