Swingerii, cea mai tare retea sociala

Facebook joaca la pitici deja. Un cont, un status, cateva jocuri flash si add/remove friends. Neinteresant.

A trebuit sa intru pe OTV ca sa inteleg de la interlocutorii telefonici, oameni din toate categoriile sociale, ca sunt zeci de mii de swingeri in Romania. Vreo 50.000, mai precis. Ungaria are 100.000 si cifrele cresc exponential spre vest. Iar relatiile dintre cupluri in cadrul acestui mediu depasesc in intensitate micile cadouri din Farmville.

Nu ma feresc sa judec, ce-am de pierdut? Pot fi ignorant, ipocrit, homofob si limitat. Nu ma intereseaza sa fiu politically correct, arunc cu nonsalanta primul cuvant, ala din batrani: curvasaraie. E atat de simplu. Cu cat ne "sofisticam" sau "modernizam" mai mult, cu atat gasim tot felul de explicatii si variante la vechea problema: mancarimea.

Daca esti swinger, tine-o tot asa. Ramanem prieteni, doar nu esti gay ca sa nu mai avem ce discuta. Poti fi curva sau curvar - atata poti tu sau ai optat constient, nu conteaza. Nu-ti respect alegerea, mi se pare o tampenie. Dar te las in plata Domnului.

Noi sa fim sanatosi!

2 comentarii

  1. 25 Jun 2016 la 21:20

    Esti un tinar dinozaur prea batrin pentru madularele lui, cu conceptii de ev mediu si mentalitate caduca. Ramii asa, noi sa fim sanatosi. Te-am bagat la hosts 127.

  2. 26 Jun 2016 la 00:47

    sa inteleg ca esti swinger? faci swing de pe un username pe altul?

Blah, blah, blah