Super oferta de la Wizz Air

Am intrat pe site la Wizz Air ca sa vad care mai sunt preturile pentru o plimbare cu avionul. Pe langa faptul ca serviciile lor sunt cele mai bune fata de alte companii low-cost de la noi (d-alde BlueAir sau MyAir), constat ca au si preturile cele mai bune.

Pe langa asta, au introdus si un membership special la Wizz Xclusive Club. Costa 126 de lei pe an, iar discount-urile sunt generoase. Spre exemplu, la un drum dus-intors de 2 persoane dai cu 200 de lei mai putin daca esti membru in Wizz Club, deci ti-ai scos investitia la prima excursie.

Ma bucur sa vad ca exista astfel de oferte si la noi, anume ofertele care sa merite. Pentru ca m-am saturat de discounturi de 5% si alte initiative de genul asta.

Pentru cei care au anumite convingeri, sa mentionam ca Wizz Air e o companie ungureasca. Nu de alta, dar sa nu li se faca rau respectivilor cand desfac pliantele din avion si vad unele articole tendentioase la adresa Romaniei (am citit eu unul si mi s-a parut total de prost gust, dar n-am coborat din avion din cauza asta).

Calatorie placuta!

Blah, blah, blah