Stiu

i lied

Ma gandeam de multe ori ca fiecare decizie pe care o luam intr-un moment important este hotaratoare pentru cursul vietii noastre de la acel punct incolo. Recent am descoperit ca nu e chiar asa, pentru ca totul tine de contextul in care facem anumite alegeri. Am aflat printr-o metoda simpla, aceea de a face si a vedea consecintele, ca lucrurile stau complet diferit in functie de mediul in care se intampla o anumita actiune.

Cel mai mult ma deranjeaza fatarnicia, felul in care pozeaza oamenii pentru a-si ascunde adevarata fata. Mai mult, vin altii care apreciaza si se simt inspirati de o anumita imagine, desi nu e decat o masca menita sa vanda, intr-un fel sau altul.

E foarte usor sa scrii pe blog despre frumusetea rasaritului de soare intr-o dimineata de vara la mare. Evident, esti un tip romantic, care apreciaza lucrurile simple in viata. Ai ochi frumosi, cu gene lungi... multe fete s-au indragostit de tine numai citind despre visul tau de a zbura pe deasupra norilor, intr-o noapte de primavara. Faptul ca n-ai avut o prietena mai mult de 6 luni sau ca nu exista tipa pe care sa n-o fi inselat nu reiese de nicaieri. Pai, altfel nici n-ar mai avea rost tot acest efort.

Undeva in jurul varstei de 20 si ceva de ani iei hotararea. Daca inainte de borna asta oscilai si nu stiai exact pe ce drum s-o iei, ulterior ti-ai hotarat calea. Stii ce vrei si cum sa obtii ceea ce vrei. Nu mai esti tu insuti decat in compania prietenilor apropiati, altfel ai numai de pierdut. Blogul e curat, cu ganduri despre mare si soare, pe Facebook ai poze candide de cand erai mic, de la absolvirea facultatii si de la ultimul team building. Respect si admiratie, domnul meu.

Dar eu stiu cine esti.

2 comentarii

  1. 22 Mar 2012 la 14:39

    io nu stiu cine e

  2. 22 Mar 2012 la 16:16

    nu e cineva anume, e o tipologie de barbat.

Blah, blah, blah