Steven Tyler's attorney, Dina LaPolt, endorses Hillary Clinton for president

trump-clinton

Tight race. Photo finish on November 8.

6 comentarii

 1. 29 Oct 2016 la 16:07

  Daca vrei sa amesteci muzica si politica, tine una mai buna.

  “Sure enough…shit happens,” Perry concedes. “In the ’70s we couldn’t get anything but arrested. Now it’s like, were so respectable.”

 2. 1 Nov 2016 la 02:13

  da, e absolut hilara observatia. mi-ar placea sa stau la o discutie mai lunga de 1 minut cu el. cu ei.

  daca-l mai intalnesc vreodata, o sa-i zic ca "asa cum tu aveai intrebari si n-ai apucat sa i le pui lui obama in 3 minute, la fel si eu am pentru tine. deci, cum facem?" :))

 3. 1 Nov 2016 la 13:56

  Hehehe.

  Mie mi-a ramas pe creier partea cum ca Obama e fan si cred ca vazusem int-un alt articol pe tema ca ar fi lansat invitatia unui concert la Casa Alba. Ceea ce n-o sa se intample, avand in vedere reactia lui Joey, =)) daaar... mi s-au aprins beculetele... :D

  Daca as fi cineva si as lansa invitatia si as putea sa platesc, cat de tare ar fi? :D

  Stii ce as face? As pune numele albumelor pe niste bucatele de hartie intr-un bol si i-as ruga sa aleaga in orb cate trei fiecare si sa povesteasca. Ce isi aduc aminte, culori, mirosuri, sunete, gusturi. De ce sunt in primul rand mandri. Daca au fost reticenti la o idee anume in timp ce inregistrau albumul, dar apoi le-a parut bine ca n-au ucis-o... O multime de chestii din astea... :)

 4. 2 Nov 2016 la 01:45

  Sunt atat de obosit, ca am raspuns la comentariu pe mail :D:D:D

  Spuneam, printre altele, ca un concert Aerosmith la party privat ar trebui sa coste $2-3 milioane, asa ca orice fost primar al Bucurestiului (mai putin Lis, probabil) si-l permite fara probleme.

 5. 2 Nov 2016 la 13:19

  Imi sugerezi cumva sa candidez la primarie? :)) Cine mai voteaza daca in ziua alegerilor sunt Aerosmith aici? :)) Nu-mi plac alesii curenti de nici o culoare, dar n-o sa regret in veci lipsa mea de simt civic din ziua aia. :))

 6. 3 Nov 2016 la 05:53

  Iti sugeram sa incepi de jos, cu inscrierea in TSD :))

Blah, blah, blah