Steven Tyler si Willie K - "Dream On" la ukulele (31.12.2015)

"Dream On" a implinit 50 de ani si ramane una dintre cele mai misto piese ale tuturor timpurilor. Poate cea mai buna de la Aerosmith, desi e compusa de Steven Tyler inainte de formarea trupei.

Am fost intrebat de ce-as merge sa vad "Hollywood Vampires", o trupa formata ad-hoc si in care este si Joe Perry. Oare chiar atat de fanatic sunt, ca ma duc sa vad si membrii Aerosmith individual, prin ce proiecte mai au fiecare?

Ascultand piesa "Dream On" cantata de Steven la pian si Willie K la ukulele, raspunsul devine usor de formulat. Da, membrii Aerosmith sunt geniali atat impreuna, cat si fiecare separat, in felul sau. Fiecare si-a adus aportul, de-a lungul timpului, la sunetul "Aerosmith".

Toti cei cinci membri Aerosmith sunt sanatosi si inca au puterea de a face un spectacol live de exceptie, dar asta nu va fi valabil pentru totdeauna. Incet-incet, lucrurile se vor schimba, iar clipele de final ale carierei lor sunt foarte aproape. Timpul nu asteapta pe nimeni si nu are rabdare, indiferent de geniul unuia sau al altuia. Usor-usor ei vor disparea in tacere, cu sau fara multa tevatura la televizor sau pe internet. Si vor veni altii in locul lor, la fel cum a fost dintotdeauna. Iar eu voi ramane cu amintirea spectacolelor live in care i-am vazut, cu inregistrarile audio-video, cu amintirile si cu bucuria ca am avut ocazia sa le strang mana si sa le multumesc pentru ce au insemnat pentru mine.

Blah, blah, blah