Stadionul mobil

Domnul mafiot clasa Peasant Liviu Dragnea spune ca va ajuta pe Dinamo la construirea unui nou stadion. Probabil ca pe vremea cand cara genti cu bani intre Steaua si Badoi nu se gandea sa fie atat de generos cu Dinamo. Lucrurile se schimba, iar cand ajungi intr-un post mai sus trebuie sa promiti lucruri. Cand esti la interne, promiti lui Dinamo.

Am vorbit cu Rednic acum doua zile, ma cunosc cu el de foarte mult timp si o sa-l ajut la construirea unui stadion de Liga Campionilor pentru Dinamo.

Fraza asta de doi lei cin'zeci are valoare de adevar zero. Ca si planurile de stadion pentru UCL la Dinamo. Voi explica in continuare de ce.

Romania ar putea avea, cu noroc, 2 echipe in UCL in fiecare an. Una se califica direct, una din tur preliminar. Cum e clar ca 2 echipe reprezinta apogeul fotnalului nostru, eu zic sa facem 2 stadioane mari si late. Chemam ingineri si constructori din Japonia si Dubai si facem 2 stadioane MOBILE!

Ce-i aia stadion mobil? Pai inseamna un stadion care poate fi demontat si carat, in 6 luni, in alt oras. La fel ca scena Madonnei sau a celor de la Rolling Stones! Si cum n-o sa avem mai mult de 2 echipe in UCL, e perfect.

Tot ce trebuie sa faca primaria fiecarui oras e sa asigure fotbalului din acel oras un teren pe care sa se asambleze stadionul mobil. Floare la ureche in Bucuresti, unde pot contribui la achizitionarea lui cel putin 3 echipe.

Primul pas a fost facut deja in Japonia. Iata schema de functionare:

mobile stadium

Deci, domnu' Dragnea, daca tot faceti stadion, faceti-l, domn'e, mobil!

PS: multumesc, Catanutz, pentru link-ul GSP!

Blah, blah, blah