Stadionul Dinamo, intre ministere, FRF si UEFA

Ieri, un prieten mi-a dat un link sa citesc cum ca Razvan Burleanu a declarat ca UEFA nu este ingrijorata de pregatirile din Romania pentru organizarea meciurilor din cadrul Campionatul European din 2020. Pai normal ca nu este ingrijorata, ca are timp destul sa dea altei tari meciurile respective!

Stadionul Dinamo, in continuare ne-cochet, asteapta sa i se decida soarta in intalniri interministeriale. Tot Burleanu ne lamureste:

"Nu exista ingrijorari din partea UEFA privind pregatirile pentru organizare, absolut deloc. Asteptam ca in perioada urmatoare sa se creeze acel comitet interministerial astfel incat sa putem avansa cat mai mult. La stadionul de la Arcul de Triumf situatia este foarte clara, la fel s-a clarificat si situatia la Rapid. Continua sa fie insa cateva probleme la stadioanele Steaua si Dinamo in ceea ce inseamna drepturile de proprietate, pentru ca nu e foarte clar... adica ce constructie se demoleaza si care nu.

Discutii cu fiecare minister se fac in fiecare saptamana, deci toate lucrurile sunt conform graficului. Mai mult, in ceea ce priveste proiectele Federatiei, putem spune chiar ca suntem avansati fata de grafic. Si ma refer la proiectele de infrastructura pe care le demaram."

Ce mai e de spus? Noi sa fim sanatosi!

2 comentarii

  1. 7 Oct 2016 la 22:22

    baaaaaaaaaaa ,,,,,,,,,,,,a zis si de metrou ,,,,,,,,,,,salveaza te rog articolul .......... o sa fie interesant prin 2020 ,,,,poate cu putin ,,noroc " tot zbruleanu va fii sef peste mocirla numita fotbal romanesc ,,,,,si atunci sa vezi ce o sa ne radem,,,,,,, de unde dracu apar toti frectionarii astia de maciuca ??? a plecat sandu care cica era mafiot,,,, a venit handicapatu asta sa vorbeasca vorbe ,,,,,,,,

  2. 9 Oct 2016 la 20:08

    nu o sa radem, o sa fim tristi... sunt multe perle de-astea spuse la vremea lor... de la tot felul de autostrazi la Dracula Park :-<

Blah, blah, blah