Spice Girls aproape se reunesc

Geri a parasit trupa Spice Girls acum 20 de ani. Multe s-au intamplat de-atunci: trupa s-a destramat, Mel C s-a ingrasat mult si a slabit (aproape) la loc, Victoria s-a jurat ca nu mai canta si au aparut copiii in viata fetelor. Acum au alte cariere. Ultimul material discografic a fost o compilatie de hit-uri, "Greatest Hits", album aparut in 2007. Insa discurile lansate la finalul anilor '90 au creat isterie in randul fanilor si o posibila reunire a trupei a fost mereu asteptata cu interes - sau, mai degraba, cu nostalgie.

Februarie 2018 pare sa fie de o importanta aparte in istoria trupei - fetele s-au reunit impreuna cu fostul manager si au decis ca vor sa faca ceva impreuna. Dupa ce o poza a ajuns pe Instagram, fanii au inceput sa-si faca sperante.

Au inceput sa apara stiri si s-au propagat mai multe zvonuri, cum ca fetele vor sa puna la cale un proiect din care sa le iasa fiecareia 10 milioane de lire sterline. Din pacate pentru fanii trupei, se pare ca nu va fi vorba de nici o piesa noua si nici vreun concert, doar o reunire de promovare a unui nou album best-of. Nu stiu de ce ar cumpara cineva un nou album de hit-uri in 2018 si nici ce-ar putea sa vanda ca sa scoata bani seriosi. Singura varianta ar fi un turneu mondial, dar ma tem ca (cel putin) vocea Victoriei va trebui sa fie playback.

Daca in Anglia e posibil sa fie cateva concerte masive sold-out la Londra, in Romania, Spice Girls n-ar umple decat Sala Polivalenta sau Sala Palatului, in nici un caz vreo piata sau un stadion.

Blah, blah, blah